EVENTUALLY - TAME IMPALA



    Seguim el nostre camí fins a arribar a, segons el meu criteri i gust, un dels grans artistes del món de la música dels últims anys, Tame Impala, especialment el seu single Eventually, inclòs en el seu tercer àlbum Currents publicat el 2015.

    La música per si sola et pot transportar fàcilment a una nau espacial a milers de quilòmetres de distància de la terra, navegant per l'inabastable univers. I és que, com de costum en les seves cançons, aquesta peça de Tame Impala presenta un ritme molt variat, psicodèlic, que et separa del món material, del món físic en el qual estem atrapats. 

    Si llavors ens fixem en la lletra, ens adonem que la cançó parla d'un desamor. En concret, el cantant ens relata les emocions i els sentiments que se senten al final d'una relació, que són òbviament el dolor i la tristesa. Malgrat això, com ens diu a la tornada:
 "But I know that I'll be happier
And I know you will too"
que ens explica que tot i amb aquest dolor i aquest deteriorament de l'amor, al final aconseguiran ser feliços. En versos anteriors, l'artista també se sent culpable de causar aquest dolor en la parella, però novament sap que ho fa per assolir posteriorment quelcom millor, ser feliç de nou. D'aquesta lletra ens enduem el missatge que no tot és etern; i que després de la tempesta, sempre surt el sol. Ambdós frases molt importants per recordar durant un viatge fins a Alpha Centauri...

    Per desgràcia, haig d'admetre que aquesta música no l'he pillat en el seu moment. La vaig descobrir fa cosa d'un any, en una llista random de Spotify. No em va canviar la vida, ni molt menys, però em va alegrar el dia, i des de llavors me n'ha alegrat uns quants. Més que alegrar, el que em fa és el que he comentat abans, em fa despendre tant fàcilment del món, i això ajuda a alleujar la ment i a desconnectar una miqueta del dia a dia. A més, la lletra, tot i ser una mica "tristota", és certament inspiradora i inspira a encarar amb força i valentia el futur, per molt dolent que sembli.

    En conclusió i per acabar, aquesta cançó es mereix un lloc a la llista per sonar durant el viatge a Alpha Centauri per la seva lletra esperançadora i per la seva melodia que transporta a altres mons. Combinant les dues; una gran peça d'art, de mà d'uns grans artistes.





Comentaris

Entrades populars