JUICY - THE NOTORIUS B.I.G

     Avui, tot cambiant de gènere, toca parlar d'una de les cançons més icòniques del hip-hop dels anys 90. Es tracta de Juicy de The Notorious B.I.G., una cançó que va ser tot un èxit en la seva època i que continua essent una referència avui dia.

    Juicy parla de les arrels de Notorious B.I.G. i de com va passar de ser un jove sense recursos a un dels artistes més reconeguts del hip-hop. La seva història és una història d'èxit i de superació, i el tema és una celebració de tot el que ha aconseguit.

    La música és també una peça clau en aquesta cançó. La producció de Juicy és una combinació perfecta de samples i de ritmes, amb una base de piano que li dona un toc de melancolia i de reflexió.

    Per a mi, Juicy és una cançó que transmet molta emoció. Narra una història real d'una persona que ha aconseguit superar les adversitats, i això és inspirador per a tothom. A més, ho fa de manera combinada amb, com ja hem comentat, un ritme adictiu que de segur et fa ballar.

    Aquesta cançó de Notorious és important no només pel fet de ser un èxit en vendes i ajudar a llançar la carrera de Notorious B.I.G., sinó perquè, des del meu punt de vista, va contribuir a definir el so i la imatge del hip-hop dels anys 90. Amb lletres honestes i impactants, Notorious B.I.G. va plasmar la seva vida real en les seves cançons, des de les seves lluites fins als seus èxits, i va inspirar molts altres artistes a seguir els seus passos.

    Per acabar, Juicy és una cançó que parla d'apropiar-se dels teus somnis i fer-los realitat, independentment de les dificultats que puguis enfrontar. Aquesta temàtica universal ens ha d'acompanyar durant i després del nostre viatje, per tant, ha de sonar en algun moment durant el nostre viatje fins a Alpha Centauri.






Comentaris

Entrades populars