FLYING FREE - PONT AERI

    Flying free és sens dubte el major himne de la música tecno a Espanya, des dels noranta fins a l'actualitat. El tema està associat a la discoteca catalana Pont Aeri, ara tancada des del 2012, i va ser publicat l'any 1999.

    Abans de continuar cal deixar una cosa clara respecte a aquest tema, i és que no hi ha una festa en la qual no soni. Aquesta és l'essència de la cançó, que soni quan soni, sempre pot pujar els ànims a algú i portar-lo a ballar. El seu ritme ràpid, propi del hardcore i de la música Màkina, fa que se t'acceleri el pols i notis en tu un sentiment d'eufòria i d'èxtasis; i amb els sis minuts i mig que dura la cançó, el teu cos et demana descansar després de ballar-la.

    En el nostre viatge fins a Alpha centauri hi han d'haver moments d'aquests. La cançó comença amb una melodia de piano que es transforma lentament en un ritme animat acompanyat de sintetitzadors i efectes de so. A continuació, la cançó ens porta fins a una de les frases més mítiques de la música electrònica. Seguidament, arriba la coneguda tornada, amb una lletra inspiradora que parla de la alliberació que se sent en deixar-se portar per la música.


    Per tots aquests motius, Flying free és una cançó que ha de sonar sí o sí en el nostre viatge fins a Alpha Centauri. En moments de festa, d'eufòria, d'èxtasi i d'interminable felicitat. Està clar que fins ara no ens avorrirem en el nostre viatge, per molt llarg que sigui.




    


Comentaris

Entrades populars