BETTER OFF ALONE - GRANT

    Seguint encara dins del gènere de la música electrònica, avui descobrirem una de les meves peces preferides. Es tracta ni més ni menys que d'un cover de la popular cançó de Better Off Alone d'Alice Deejay, una icònica dels anys 90 que va ser tot un èxit en la seva època. El cover, sota el mateix nom, ve de part de l'artista Grant, publicada a través de Monstercat Music l'any 2020.    


    La cançó és en si una oda a la llibertat i a la independència. La lletra parla de voler estar sol i de no necessitar ningú més per ser feliç. Si bé és cert que això pot semblar una mica fred, es pot interpretar com una celebració de l'autonomia emocional. A vegades, estar sol és el que necessitem per trobar-nos a nosaltres mateixos i seguir endavant.

    La versió de Grant de Better Off Alone transmet aquest missatge a la perfecció. La seva veu suau i relaxada crea una atmosfera de tranquil·litat, mentre que la producció de la cançó ens porta a ballar i moure'ns amb energia. Si encara no heu escoltat aquest cover, us animo a fer-ho. L'obre és sens dubte una obra mestra de la música electrònica contemporania, per això crec que es mereix un lloc a la llista de cançons per a viatjar fins a Alpha Centauri. 


Comentaris

Entrades populars